در حال حاضر ما دارای نمونه های متنوعی از خرما هستیم که استقبال از خرید آن ها بسیار زیاد می باشد، یکی از آن ها انواع خرمای جهرم می باشد، این نمونه خرما جهرم از قیمت منحصر به فردی برخوردار بوده و شما می توانید با تهیه عمده آن ها در ازای پرداخت پول کم تر به محصول بیش تر و باکیفیت دست یابید و دست واسطه را از معامله حذف کنید.
ویژگی های خرما شاهانی جهرم یک کیلویی
خرمای شاهانی جهرم از خرماهای پرطرفداری بوده که در ایران شناخته شده است، افرادی که معمولاً در سبد غذایی آنها خرما یافت می شود، شناخت نسبی خوبی از این نوع خرما دارند. خرمای شاهانی در کشور ایران کشت می شود و خرمای کشیده و دم باریکی است، به رنگ قهوه ای روشن بوده و کمی متمایل به زرد می باشد.
این خرما در شهر های متنوعی از کشور کاشته می شود، اما خاستگاه اصلی آن استان فارس و بخصوص شهر جهرم می باشد، بیش از ۹۵ درصد از نخل های خرما در شهرستان جهرم به بار می نشیند که یکی از آن ها خرمای شاهانی است، خرمای شاهانی در دسته ی خرمای مرطوب قرار داشته که به صورت نیمه مرطوب و خشک هم برداشت می شود. این نمونه خرما از شیرینی زیادی برخوردار است و ارزش غذایی آن بسیار بالا می باشد و جز خرما های پرفروش در داخل ایران است، گاهی این خرما بصورت خارک مصرف می شود. خارک آن نیز کاملا شیرین است و گسی خاصی ندارد.
باید بگوییم که خرمای شاهانی برای امر صادرات نیز مهیا می شود و با بسته بندی های بسیار عالی و در کارتون های ۲ تا ۱۰ کیلویی به بازار ارائه می شود، عمدتاً صادرات این نوع خرما به کشورهای همسایه است، اما خوشبختانه در سال های اخیر به کشورهای اروپایی و آمریکایی هم صادر می شود.
فصل برداشت خرمای شاهانی پاییز بوده و پس از برداشت صنعتگران این حوزه آن ها را فوراً بسته بندی کرده و به فروش می رسانند، این خرما به مدت زمان چندین ماه در انبارهای سرپوشیده نگهداری می شود، تنها وجه تمایز خرمای شاهانی را می توان اندازه یا حجم هر عدد از خرما دانست، اما به طور کلی ما دارای خرمای شاهانی متنوعی نیستیم، این نمونه از محصولات به نام های درجه یک و درجه دو شناخته می شوند.
نمونه درجه یک آن بزرگ تر است و نوع سالم تر آن ها را تشکیل می دهد، نمونه درجه ۲ این خرما کمی از نظر ابعاد و حجم کوچک تر بوده و ممکن است که بسته بندی آن ها هم متفاوت باشد، بنابراین شما نباید فکر کنید که خرماهای شاهانی دارای نمونه های کاملاً متفاوتی از یکدیگر هستند.
راهنمای انتخاب بهترین خرما صادراتی
اگر به یک خرما فروشی بروید حتما با انواع و اقسام خرما اعلا مواجه خواهید شد تنوع خرما از هر محصول خوراکی که به ذهنتان می رسد بیشتر است، هر یک از این محصولات قیمت خاص خود را دارند و طرفداران آن ها بسیار زیاد است. با ما همراه باشید تا با نمونه هایی از آنها آشنا شوید.
یکی از انواع بهترین خرماهای ایرانی خرما ارده پیارم میباشد، این نمونه خرما در جنوب ایران و استان هرمزگان تولید خواهد شد و مخاطبان آن جهانی است. معمولا خرمای پیارم درجه یک در دامنه کوه ها کاشته می شود و کشت آن تقریبا ارگانیک است و در فرآیند تهیه آن ها از هیچ ماده شیمیایی استفاده نمیشود. این نمونه خرما از پوست نازک و به رنگ قهوهای تیره و ظاهری شکلاتی برخوردار است، شما می توانید در مدت زمان طولانی این خرما را حفظ کنید چرا که جزو خرماهای خشک به حساب میآید. شهرستان حاجی آباد از آب و هوای گرم و خشکی برخوردار است و تنها منطقه کشت خرمای پیارم در ایران به شمار می رود.
خرمای استعمران یکی دیگر از انواع خرماهای ایرانی بوده که نزدیک به ۷۰ درصد از نخلستان های خوزستان را تشکیل می دهد این نمونه خرما میوه ای خشک است و طول عمر آن بالا می باشد، در نتیجه فرصت فروش آن زیادتر است. خرمای استعمران از قند بالایی برخوردار بوده و مصرف آن برای ورزشکاران توصیه می شود، بهترین خرمای استعمران از پوست ضخیمی برخوردار می باشد.
خرمای شاهانی نیز یکی دیگر از خرما ها بوده که در بیش تر نخلستان های شهر جهرم برداشت می شود، خرمای شاهانی با کیفیت بسیار شیرین و خوشرنگی است این نمونه خرما دارای بافتی نرم و مرطوب است و از آن برای تهیه شیره خرما استفاده می شود.
برای اکثر مردم خرمای مضافتی جزو شناخته شده ترین نمونه خرما است این خرما دارای طعمی عالی و رنگ سیاهی است و در بم تولید می شود، خرمای مضافتی بم جزو مهمترین خرماهای بازار کشور بوده و مردم استان تهران بیش از سایر استان ها این خرما را مصرف می کنند.
یکی دیگر از بهترین انواع خرما آلویی، خرمای زاهدی می باشد، بهترین خرمای زاهدی به رنگ طلایی و بیضوی شکل هستند از یک بافت نرم و تمیز آجیلی برخوردارند. خرمای زاهدی دارای پوسته ضخیم بوده و نیمه خشک است، این خرما نسبت به سایر خرماها شیرینی کم تری دارد و در مناطق جنوبی کشور کشت می شود. این خرما به راحتی ذخیره و حمل خواهد شد و با این وجود تاجران خرما جزو پرطرفدارترین خرما به حساب می آید.
خرمای کبکاب هم نمونه دیگری از خرماها بوده که در بهبهان تهیه میشود، این نمونه خرما پر شیره است و از اقتصادیترین خرما ها به شمار می رود، با کیفیت ترین خرمای کبکاب از رنگ قهوه ای تیره تری برخوردار است، هسته آن بیضوی شکل بوده و کشیده است میزان چسبندگی آن هم زیاد است.
خرمای ربی از انواع خرماهای نیمه خشک بوده که دارای ماندگاری مطلوبی است در نواحی وسیعی از استان سیستان و بلوچستان پرورش داده می شود و ظاهری چروکیده و قدی کشیده دارد.
خرمای برحی هم نمونه ای دیگر از خرما ها بوده که علاوه بر کشور عراق در ایران هم کاشته می شود این خرما دیررس است و در برابر رطوبت از خود مقاومت نشان می دهد، در هنگام خرید باید توجه داشته باشید که رنگ این خرما کهربایی تا قهوه ای متمایل به قرمز است، چسبندگی کلاهک به میوه آن کم تر بوده و ترد می باشد، مزه این خرما کاراملی و همچون شکر قهوه ای است.
خرمای آل مهتری هم از انواع خرما های زودرس بوده که میوه آن نسبتا کوچک و کشیده می باشد، این نمونه خرما زودرس بوده و ارزش اقتصادی آن بالا است، همچنین در استان هرمزگان کشت میشود و رنگ آن زرد و ظاهری کشیده می باشد.
خرمای خضراوی هم پس از خرمای استعمران بیشترین سطح زیر کشت خرما در استان خوزستان بوده و از جمله خرمای زودرس و نرم به حساب می آید. این خرما دارای رنگ قهوه ای کمرنگ با میزان چسبندگی هسته به میوه کم است.
نمونه دیگر از خرما های موجود در کشور ایران، خرمای خاصویی است که آن را اکثر مردم نمی شناسند، اما از مهم ترین ارقام کشاورزی خرما بهبهان در استان خوزستان به حساب می آید، این نوع خرما مرغوب و شیرین بود و اندازه کوچکی دارد و ظاهر آن شبیه به بامیه می باشد.
خرمای شکری هم نسبت به سایر انواع خرما از قند بیش تری برخوردار بوده و رنگ آن در مراحل رسیدن به ترتیب سبز متمایل به زرد و قهوهای است، این خرما از انواع خرمای زودرس و اقتصادی است و تقریباً خشک می باشد، نمونه ی دیگری از خرماها، خرمای مرداسنگ بوده که در استان کرمان تهیه می شود، توجه داشته باشید که رنگ میوه آن زرد است.
عوامل موثر بر کیفیت خرما
بر روی افزایش میزان خرید کیفیت خرما تاثیر بسیار زیادی دارد، نمای ظاهری و بافت خرما ممکن است که در برخی از مواقع دچار آسیب شود، این عوامل می تواند به علت نفوذ انواع کرم ها در خرما شود، همچنین عوامل محیطی می تواند بر روی کیفیت نهایی آن تاثیر داشته باشد.
باید بدانید که هیچ یک از عوامل بیماری زا در ایجاد این موارد دخالتی ندارد، در واقع گسترش این آسیب ها در انواع خرما از فصلی به فصل دیگر می تواند متغیر باشد.
باید بگوییم که سالانه بین ۷۰ تا ۸۰ هزار تن از انواع محصول خرما از بین می رود، محصول خرما پس از برداشت به دلیل برداشت غیر بهداشتی و سنتی ممکن است که از بین برود و ضایعات بسیاری بر جای بگذارد، میزان ضایعات این سری از محصولات در مراحل مختلف بسیار زیاد است خرما ها معمولاً در معرض دو مدل مختلف از ضایعات قرار می گیرند، یکی از آن ها ضایعات میکروبیولوژیک است که در اثر فعالیت مخمر و کپک ایجاد خواهد شد، نوعی دیگر از ضایعات خرما فیزیولوژیکی بوده که عبارت است از تغییر رنگ خرما یا تیره شدن و از دست دادن عطر طعم و مزه آن.
عوامل بسیار زیادی بستگی دارد که در نهایت خرمای پیارم صادراتی کیفیت اصلی خود را از دست می دهد که یکی از آن ها عدم دقت در به کارگیری وسایل مناسب برای چیدن و جمع آوری خرما است، این موارد می تواند بر روی خواص فیزیکی و کیفی خرما تاثیر منفی داشته باشد.
از دیگر عوامل می توانیم به عدم به کارگیری ظروف مناسب برای جمع آوری محصول اشاره داشته باشیم، همچنین با جدا نکردن و تفکیک نکردن خرماهای سالم از نمونه ناسالم و معیوب می توانید تاثیر منفی را بر روی خرما های سالم داشته باشید، باید از بسته بندی مناسبی برای حفظ کیفیت محصول خرما استفاده شود.
باید پس از برداشت، خرما ها درجه بندی و رقم بندی شود، همچنین برای حمل و نقل آن ها باید از وسایل مناسبی بهره برد، در صورتی که پس از برداشت محصولات مورد شست چ شو قرار نگیرند، کیفیت نهایی خرما افت می کند. برای دفع آفت های مختلف میتوان از وسایل گوناگونی استفاده کرد، همچنین برای افزایش طول ماندگاری آن ها باید از انبارهای مناسب و دارای سردخانه استفاده کرد.
این نمونه از محصولات از خواص درمانی بسیار بالایی برخوردارند و شما می توانید برای رفع بسیاری از مشکلات مربوط به سلامتی خود از آن استفاده داشته باشید، اما خرماهای با کیفیت دارای مواد معدنی متنوعی بوده که از آن ها میتوانیم به پتاسیم، منیزیم، کلسیم و… اشاره داشته باشیم. پتاسیم به عنوان گشاد کننده عروق معرفی شده و می تواند مشکلات قلبی و عروقی را از بین ببرد.
علاوه بر این خرما حاوی فیبر غذایی بسیار بالایی است و می تواند مشکلات گوارشی را از بین ببرد، شما می توانید مواردی همچون نفخ و یبوست را با خرما کاملاً رفع نمایید، در واقع خرما باعث بهبود حرکات دودی و موضوع گوارش خواهد شد و میتواند این مشکلات را از بین ببرد و همچنین انواع خرما از کالری نسبتا خوبی برخوردارند و بنابراین مصرف آن برای شما توصیه می شود با این وجود می توانید در طول روز انرژی مورد نیاز خود را دریافت کنید.
انواع بسته بندی خرمای مضافتی جهرم
انواع خرما جهرم مضافتی دارای بسته بندی متنوعی است و شما می توانید با توجه به نیاز خود نمونه ی خاصی از آن ها را خریداری کنید، این نمونه از خرما ها در بسته بندیهای ۲، ۵، ۷ و ۱۰ کیلویی ارائه می شود. از طرفی شما می توانید برای اینکه قیمت محصول خود را نزولی تر کنید می توانید نسبت به تهیه نمونه فله ای آن نا اقدام نمایید با این وجود خرید برای شما به صرفه تر خواهد شد.
خرید انواع خرما جهرم
روش های بسیار زیادی وجود دارد که با استفاده از آن ها می توانید انواع خرمای جهرم خود را خریداری کنید، یکی از آن ها مراجعه حضوری به مراکز عرضه انواع خرما می باشد، اما چنین روش خریدی به شما توصیه نمی شود چرا که با صرف وقت و هزینه بسیار زیادی همراه است. در این زمینه می توانید از طریق درگاه اینترنتی با کیفیت ترین انواع خرما را خریداری کنید و خریدی به صرفه داشته باشید، با این وجود دست واسطه را از معامله حذف کرده و مستقیماً با ارائه دهنده واقعی معامله خود را انجام خواهید داد.
فروش عمده خرما جهرم
مرکز فروش عمده خرما جهرم تمام تلاش خود را انجام می دهد تا بهترین و با کیفیت ترین این نمونه از محصولات را در اختیار شما عزیزان قرار دهد و در مواردی به ارائه عمده آن ها می پردازد.
تولید بهترین خرما جهرم
انواع خرما فله جهرم در مراکز متنوعی تهیه می شود، اما بهترین نمونه از آن ها در استان فارس تولید خواهد شد، مرکز تولیدی این سری از محصولات را در قالب بسته بندی های ویژه ای در اختیار شما عزیزان قرار می دهند، اما در مواردی آن ها را به صورت فله ای به فروش می رساند که با این وجود خرید برای شما به صرفه تر خواهد شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.